Κυκλάδες και Καλοκαίρι: ήλιος, θάλασσα, Ελλάδα

Τα Ελληνικά νησιά αποτελούν έναν ονειρικό προορισμό για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ονειρικές παραλίες, κρυστάλλινα νερά και αυθεντικό μεσογειακό χαρακτήρα με κοσμοπολίτικο vibe και προσεγμένα ξενοδοχεία. Ανάμεσα στα πολλά νησιώτικα συμπλέγματα της Ελλάδας, οι Κυκλάδες ξεχωρίζουν τόσο για τη φυσική τους ομορφιά όσο και για τις άρτιες υπηρεσίες τους, ελκύοντας ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Με το γραφικό τοπίο, τη γοητευτική συνύπαρξη του λευκού και του μπλε στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τις εκπληκτικές παραλίες τους, οι Κυκλάδες προσφέρουν μια ιδανική καλοκαιρινή επιλογή για ήρεμες ή πιο bon vivant διακοπές.

Σαντορίνη – Κόσμημα του Αιγαίου: Η Σαντορίνη, γνωστή για την εκπληκτική θέα στην Καλντέρα και τη χαρακτηριστική της αρχιτεκτονική, είναι ένα νησί που πρέπει να επισκεφθείτε. Η Σαντορίνη θεωρείται ο κατεξοχήν ρομαντικός προορισμός στην Ελλάδα. Δεν συναντά άλλωστε συχνά κανείς κάτασπρες μεγαλοπρεπείς πολιτείες χτισμένες στο χείλος του γκρεμού, με γραφικά χωριουδάκια, πλακόστρωτα σοκάκια και εντυπωσιακές εκκλησίες που λούζονται στο φως! Τα Φηρά μαζί με το Φηροστεφάνι, το Ημεροβίγλι και την Οία απλώνονται κατά μήκος της Καλντέρας μαγεύοντας τον επισκέπτη, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Τα ξενοδοχεία της Σαντορίνης είναι από τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο, με ιδιωτικές πισινές, καταπληκτική θέα και φανταστικό design.


Μύκονος – το κοσμοπολίτικο νησί: Γνωστή ως η πρωτεύουσα της διασκέδασης στις Κυκλάδες, η Μύκονος συνδυάζει την ζωντάνια της νυχτερινής ζωής με μερικές από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες στον κόσμο. Αυτό που πολλοί ωστόσο δεν ξέρουν για τη Μύκονο είναι ότι πρόκειται για ένα νησί με «διπλή προσωπικότητα». ‘Eντονη, λαμπερή και “party place” αλλά και ιδιαίτερα γραφική, με πλακόστρωτα σοκάκια, κατάλευκα σπίτια, ξωκλήσια και ανεμόμυλους, που αποπνέουν γαλήνη και ηρεμία και απόμακρες παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς. Η μοναδικότητα λοιπόν του νησιού έγκειται στο ότι καλύπτει εξίσου όλες τις απαιτήσεις: τόσο τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής και των έντονων συγκινήσεων όσο και αυτούς που επιθυμούν να επισκεφθούν αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, γραφικούς οικισμούς και να ανακαλύψουν την παράδοση του τόπου. Η Χώρα της Μυκόνου αποτελεί έναν από τους πιο εντυπωσιακούς κυκλαδίτικους οικισμούς. Διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες κορυφαίας αισθητικής, επώνυμα καταστήματα, γκαλερί και μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια και μπαρ της Ελλάδας.


Νάξος – Παράδεισος για τους λάτρεις της φυσικής ομορφιάς: Η Νάξος, η μεγαλύτερη νήσος των Κυκλάδων, προσφέρει μια εκπληκτική συνδυαστική εμπειρία φυσικής ομορφιάς και παραδοσιακής ατμόσφαιρας. Οι παραλίες της, όπως η Αγία Άννα και η Πλάκα, είναι περιτριγυρισμένες από εκπληκτικά τοπία, κρυστάλλινα νερά και πολυάριθμες ανέσεις για τους επισκέπτες. Η Νάξος είναι ένας προορισμός που ενδείκνυται για όσους θέλουν να συνδυάσουν ξεκούραστες διακοπές με πολλές δραστηριότητες και βραδινή διασκέδαση. Χάρη στη μακρά ιστορία και τη γεωμορφολογία του νησιού, η Νάξος προσφέρει αναρίθμητες επιλογές στους επισκέπτες: πανέμορφα γραφικά ορεινά χωριά, υπέροχες παραλίες, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και αρχαιολογικά μνημεία, θαλάσσια σπορ, εστιατόρια και εκλεκτά τοπικά προϊόντα! Η Χώρα της Νάξου με τη φημισμένη «Πορτάρα», το Ενετικό κάστρο και τα μοναδικής ομορφιάς αρχοντικά της, αποτελεί ιδανική αφετηρία για καλοκαιρινές περιπλανήσεις.


Μήλος – εξωτική ομορφιά

Ίσως το πιο εξωτικό νησί του Αιγαίου και το νησί όπου ανακαλύφθηκε η Αφροδίτη της Μήλου. Το Σαρακήνικο και το Κλέφτικο με τους λευκούς βράχους, τα πράσινα νερά και τις σπηλιές αφηγούνται ιστορίες για πειρατές. Οι κατακόμβες, οι εξωτικές παραλίες, το πολύχρωμο Κλήμα, ο Εμπουριός και τα Μανδράκια με τα υπόσκαφα κτίσματα για τις βάρκες, το ηλιοβασίλεμα στην Πλάκα, καθιστούν τη Μήλο ως ένα must-visit καλοκαιρινό προορισμό.


Τα Ελληνικά νησιά των Κυκλάδων είναι ένας προορισμός που πρέπει να εξερευνήσετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι υπέροχες παραλίες, τα μοναδικά τοπία και η αυθεντική μεσογειακή ατμόσφαιρα συνθέτουν ένα μοναδικό ταξίδι. Ανακαλύψτε την ομορφιά και τη γοητεία αυτών των νησιών και δημιουργήστε αξέχαστες εμπειρίες.

Διάλεξε όποιο ξενοδοχείο θες, κάνε κράτηση και πλήρωσε 20% λιγότερα μέχρι τέλος Ιουνίου! 20% επιστροφή χρημάτων με κάθε διαμονή από www.wehotels.cy! Aν είσαι πελάτης Cyta, μπες στο My Cyta app και μάθε περισσότερα!

Τελευταία

Cyprus in 2024: A Look Ahead

Maria Papacosta Orphanides, Board Member and Head of Clients...

Γιατί οι επενδυτές έριξαν $2,5 δισ. στις start-ups κρυπτονομισμάτων

“Μέρες αφθονίας” για τον κλάδο των κρυπτονομισμάτων και blockchain, ο...

HELLENiQ ENERGY: Ξεκινά η λειτουργία της ΕΚΟ Energy στην Κύπρο ως προμηθευτή πράσινης ενέργειας

Την έναρξη λειτουργίας στην Κύπρο της EKO Energy, που θα...

Η CNP ανακοίνωσε τις διαπραγματεύσεις με Ελληνική

Η CNP Cyprus, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η...
spot_img

Don't miss out

Cyprus in 2024: A Look Ahead

Maria Papacosta Orphanides, Board Member and Head of Clients...

Δεκαέξι πλοία μας άδειασαν τα απόβλητά τους – Πρόστιμο σε 16 ιδιοκτήτες

Πρόστιμο σε ιδιοκτήτες 16 πλοίων επεβλήθη τα τελευταία 10...

To WE Hotels στις 10 πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κρατήσεων ξενοδοχείων

Ανάμεσα στις 10 πιο ανταγωνιστικές πλατφόρμες κρατήσεων ξενοδοχείων παγκοσμίως συγκαταλέγεται...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: Ενισχύουμε το επιχειρείν, δίνουμε προοπτική στην οικονομία

Δυναμικά παρούσα δίπλα σε υφιστάμενους και νέους επιχειρηματικούς πελάτες...

Cyprus in 2024: A Look Ahead

Maria Papacosta Orphanides, Board Member and Head of Clients and Markets at KPMG Cyprus, is one of the leading people that are placing Cyprus...

Γιατί οι επενδυτές έριξαν $2,5 δισ. στις start-ups κρυπτονομισμάτων

“Μέρες αφθονίας” για τον κλάδο των κρυπτονομισμάτων και blockchain, ο οποίος είδε να σηκώνει χρηματοδότηση 2,52 δισ. δολαρίων το α’ τρίμηνο του 2024. Μια αύξηση της τάξης του...

HELLENiQ ENERGY: Ξεκινά η λειτουργία της ΕΚΟ Energy στην Κύπρο ως προμηθευτή πράσινης ενέργειας

Την έναρξη λειτουργίας στην Κύπρο της EKO Energy, που θα δραστηριοποιείται στον τομέα της προμήθειας πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, ανακοίνωσε η HELLENiQ ENERGY. Η...
spot_img