Η ιστοσελίδα που «σπάει» τις τιμές των ξενοδοχείων

Οι διακοπές είναι μια περίοδος αναζωογόνησης και χαλάρωσης για τον καθένα από εμάς. Ωστόσο, για πολλούς, οι υψηλές τιμές των ξενοδοχείων μπορεί να αποτελέσουν πραγματικό εμπόδιο για την πραγματοποίηση του ονείρου των αξέχαστων διακοπών. Με την είσοδο της παγκόσμιας πλατφόρμας κράτησης ξενοδοχείων WE Hotels (www.wehotels.cy) στην αγορά, οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν καταπληκτικά ξενοδοχεία σε εκπληκτικές τιμές, σε όλο τον κόσμο.

Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας, με εκατομμύρια πολίτες να ταξιδεύουν καθημερινά προς αναζήτηση νέων εμπειριών.  Ωστόσο, η  κράτηση κατάλληλου και προσιτού καταλύματος μπορεί να αποτελέσει μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Αυτό ακριβώς αλλάζει με το WE Hotels, την παγκόσμια πλατφόρμα κράτησης ξενοδοχείων που επιδιώκει να σπάσει τις τιμές και να καταστήσει το ταξίδι πιο προσιτό.

To WE Hotels διαθέτει μια τεράστια γκάμα επιλογών ξενοδοχείων, καλύπτοντας κάθε τύπο και προτίμηση. Από πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων μέχρι διαμερίσματα και σπίτια, η πλατφόρμα προφέρει απεριόριστες επιλογές με επιπλέον προνόμια και εκπτώσεις. Ένας μεγάλος αριθμός Κυπρίων ταξιδιωτών έχει ήδη επιλέξει να κλείσει μέσω WE Hotels τις διακοπές του, εξοικονομώντας έτσι σημαντικά, αφού πολλά καταλύματα διαθέτουν έκπτωση μέχρι και 60%. Ταυτόχρονα, οι συνεργασίες της πλατφόρμας με οργανισμούς όπως το Cyta Rewards, προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση σε επιστροφή χρημάτων – για παράδειγμα, μέχρι και τις 22/05 με κάθε κράτηση ξενοδοχείου από το www.wehotels.cy, πελάτες της Cyta λαμβάνουν 20% επιστροφή χρημάτων μέσω του Cyta Rewards App. Ταυτόχρονα επωφελούνται από βαθμούς του προγράμματος ανταμοιβή εάν πληρώσουν με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου.

Επιπλέον, η πλατφόρμα διαθέτει μοναδικές εκπτώσεις, τις οποίες ο ταξιδιώτης μπορεί να δει μόλις κάνει εγγραφή (sign-in). Υπάρχουν επίσης mobile-exclusive deals αν κάνει κράτηση από κινητό.

Πέρα από τις χαμηλές τιμές, το WE Hotels δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Οι πελάτες του απολαμβάνουν πολυτελή διαμονή, με όλες τις ανέσεις που θα επιθυμούσαν από ένα ξενοδοχείο κορυφαίας ποιότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή του WE Hotels είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη και επιτρέπει εύκολη πλοήγηση και κράτηση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήστη.

Η επιτυχία του WE Hotels οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει επιλογές για κάθε τύπο ταξιδιού. Αναζητάτε ένα ξενοδοχείο για επαγγελματικούς λόγους ή για ένα οικογενειακό ταξίδι; Το WE Hotels έχει την κατάλληλη λύση για εσάς. Με μια μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολυτελείς θέρετρα, μοντέρνα αστικά ξενοδοχεία ή παραδοσιακές βίλες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Μπες στο WE Hotels από το www.wehotels.cy ή κατεβάζοντας την εφαρμογή σε Android ή iOS

App Store: https://apple.co/3KiJvZS

Google Play: https://bit.ly/3LhSH2g

Τελευταία

Cyprus in 2024: A Look Ahead

Maria Papacosta Orphanides, Board Member and Head of Clients...

Γιατί οι επενδυτές έριξαν $2,5 δισ. στις start-ups κρυπτονομισμάτων

“Μέρες αφθονίας” για τον κλάδο των κρυπτονομισμάτων και blockchain, ο...

HELLENiQ ENERGY: Ξεκινά η λειτουργία της ΕΚΟ Energy στην Κύπρο ως προμηθευτή πράσινης ενέργειας

Την έναρξη λειτουργίας στην Κύπρο της EKO Energy, που θα...

Η CNP ανακοίνωσε τις διαπραγματεύσεις με Ελληνική

Η CNP Cyprus, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η...
spot_img

Don't miss out

Cyprus in 2024: A Look Ahead

Maria Papacosta Orphanides, Board Member and Head of Clients...

Δεκαέξι πλοία μας άδειασαν τα απόβλητά τους – Πρόστιμο σε 16 ιδιοκτήτες

Πρόστιμο σε ιδιοκτήτες 16 πλοίων επεβλήθη τα τελευταία 10...

To WE Hotels στις 10 πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κρατήσεων ξενοδοχείων

Ανάμεσα στις 10 πιο ανταγωνιστικές πλατφόρμες κρατήσεων ξενοδοχείων παγκοσμίως συγκαταλέγεται...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: Ενισχύουμε το επιχειρείν, δίνουμε προοπτική στην οικονομία

Δυναμικά παρούσα δίπλα σε υφιστάμενους και νέους επιχειρηματικούς πελάτες...

Cyprus in 2024: A Look Ahead

Maria Papacosta Orphanides, Board Member and Head of Clients and Markets at KPMG Cyprus, is one of the leading people that are placing Cyprus...

Γιατί οι επενδυτές έριξαν $2,5 δισ. στις start-ups κρυπτονομισμάτων

“Μέρες αφθονίας” για τον κλάδο των κρυπτονομισμάτων και blockchain, ο οποίος είδε να σηκώνει χρηματοδότηση 2,52 δισ. δολαρίων το α’ τρίμηνο του 2024. Μια αύξηση της τάξης του...

HELLENiQ ENERGY: Ξεκινά η λειτουργία της ΕΚΟ Energy στην Κύπρο ως προμηθευτή πράσινης ενέργειας

Την έναρξη λειτουργίας στην Κύπρο της EKO Energy, που θα δραστηριοποιείται στον τομέα της προμήθειας πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, ανακοίνωσε η HELLENiQ ENERGY. Η...
spot_img