Η CNP ανακοίνωσε τις διαπραγματεύσεις με Ελληνική

Η CNP Cyprus, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η μητρική της εταιρεία CNP Assurances, έχει ξεκινήσει αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την πώληση της CNP Cyprus στην Ελληνική Τράπεζα. «Η CNP Cyprus, ο κορυφαίος ασφαλιστικός όμιλος στην Κύπρο, ανακοινώνει ότι η μητρική του εταιρεία CNP Assurances, έχει ξεκινήσει αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την πώληση της CNP Cyprus στην Ελληνική Τράπεζα. Η CNP Cyprus δραστηριοποιείται κυρίως μέσω τριών ασφαλιστικών εταιρειών: τη CNP Cyprialife στον τομέα ζωής και υγείας στην Κύπρο, τη CNP Ασφαλιστική στον τομέα γενικών ασφαλίσεων στην Κύπρο και την Ελλάδα και τη CNP Ζωής στον τομέα ζωής και υγείας στην Ελλάδα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η προβλεπόμενη συναλλαγή υπόκειται στη λήψη των απαιτούμενων ρυθμιστικών εγκρίσεων και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 1ο τρίμηνο του 2025. Το επόμενο βήμα στη διαδικασία είναι η ενημέρωση και διαβούλευση με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εργαζομένων της CNPAssurances.

Με την ολοκλήρωση της αναμενόμενης συναλλαγής, αναμένεται να δημιουργηθεί ο μεγαλύτερος κυπριακός ασφαλιστικός οργανισμός με την Ελληνική Τράπεζα, να κατέχει ηγετική θέση στην Κύπρο, με καταξιωμένη  παρουσία στον ασφαλιστικό τομέα.

Η CNP Cyprus και οι εταιρείες της αναμένεται να επωφεληθούν από τις νέες προοπτικές που θα προκύψουν, και οι οποίες αναμένεται να είναι επωφελείς για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Οι πελάτες του Ομίλου CNP CYPRUS θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν αξιόπιστες ασφαλιστικές υπηρεσίες με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση από τις εταιρείες μας και τους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές.

Τελευταία

«Εισβολή» Τούρκων επιχειρηματιών για off shore αιολικά στο Αιγαίο

Ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό φόρουμ με τον Τούρκο βασιλιά των ΑΠΕ και το...

Cyprus in 2024: A Look Ahead

Maria A. Papacosta, Audit Services, Board Member, Head of...

Γιατί οι επενδυτές έριξαν $2,5 δισ. στις start-ups κρυπτονομισμάτων

“Μέρες αφθονίας” για τον κλάδο των κρυπτονομισμάτων και blockchain, ο...

HELLENiQ ENERGY: Ξεκινά η λειτουργία της ΕΚΟ Energy στην Κύπρο ως προμηθευτή πράσινης ενέργειας

Την έναρξη λειτουργίας στην Κύπρο της EKO Energy, που θα...
spot_img

Don't miss out

Georgios Diogenous & Associates LLC brings ground-breaking Autonomics Tech in Cyprus

Autonomics Tech, a pioneering tech company making waves in...

Cyprus in 2024: A Look Ahead

Maria A. Papacosta, Audit Services, Board Member, Head of...

Δεκαέξι πλοία μας άδειασαν τα απόβλητά τους – Πρόστιμο σε 16 ιδιοκτήτες

Πρόστιμο σε ιδιοκτήτες 16 πλοίων επεβλήθη τα τελευταία 10...

To WE Hotels στις 10 πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κρατήσεων ξενοδοχείων

Ανάμεσα στις 10 πιο ανταγωνιστικές πλατφόρμες κρατήσεων ξενοδοχείων παγκοσμίως συγκαταλέγεται...

«Εισβολή» Τούρκων επιχειρηματιών για off shore αιολικά στο Αιγαίο

Ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό φόρουμ με τον Τούρκο βασιλιά των ΑΠΕ και το δεξί χέρι Ερντογάν έφερε προτάσεις για ανεμογεννήτριες στο Αιγαίο με καλώδιο διασύνδεσης μεταξύ Τουρκίας και...

Cyprus in 2024: A Look Ahead

Maria A. Papacosta, Audit Services, Board Member, Head of Clients & Markets at KPMG in Cyprus, is one of the leading people placing Cyprus...

Γιατί οι επενδυτές έριξαν $2,5 δισ. στις start-ups κρυπτονομισμάτων

“Μέρες αφθονίας” για τον κλάδο των κρυπτονομισμάτων και blockchain, ο οποίος είδε να σηκώνει χρηματοδότηση 2,52 δισ. δολαρίων το α’ τρίμηνο του 2024. Μια αύξηση της τάξης του...
spot_img